Omgeving


Zundert staat bekend als geboortestad van de beroemde schilder Vincent van Gogh. Nog steeds wordt hij op diverse plaatsen in ons dorp herdacht. U kunt een rondwandeling maken door zijn jonge jeugd, de routes hiervan zijn te verkrijgen bij het VVV in Zundert. Ook kunt u een bezoekje maken aan het Van Gogh Huis.

Zundert staat ook bekend om Europa's grootste bloemencorso. De 20 wagens die door de straten van Zundert rijden zijn met dahlia's versierd en maken samen een prachtige stoet. kijk voor meer informatie op: www.bloemencorsozundert.nl

Tuinliefhebbers genieten in Zundert van de diverse boomkwekerijen en de Zundertse bossen en omgeving bieden kilometers fiets-en wandelplezier. Een aanrader is de fietsroute langs de rivier Aa of Weerijs.
In Zundert is een mooi subtropisch zwembad met binnen en buitenbad en speelgelegenheid voor kinderen.

Iedere zondag zijn de winkels in het dorp geopend.
Er is een goede busverbinding naar Breda.
Zundert ligt aan de Belgische grens: Antwerpen, Hoogstraten, Meersel-Dreef, Baarle Nassau, enz. zijn prima te bereiken vanuit de Egeldonk.

voor tips en andere websites m.b.t Zundert en omgeving kunt u kijken bij 'LINKS'. En mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag.